Now Reading
Zittesje Revuu – hoog bezuik

Zittesje Revuu – hoog bezuik

Ooit was de Zittesje Revuu een lokale productie maar tegenwoordig komen mensen uit de hele regio naar het theater in Sittard om de voorstellingen te bekijken. De Revuu kent een mix van humor, actuele spitsvondigheden, zang, ballet, modern decor en live muziek van een big band. Dit jaar is de rode draad van de nieuwe productie ‘hoog bezuik’. Door een navigatiefout zijn ‘de mannen van Mars en de vrouwen van Venus’ gecrasht. Ze voelen zich al snel thuis op de plek waar ze geland zijn. Ze leren de taal, en maken kennis met de cultuur en de gebruiken van de streek. Is het einde het begin van iets nieuws?

De productie, geproduceerd door wel meer dan 150 medewerkers, belooft weer een spektakel te worden. De Revuu weet je met hun producties zowel hartelijk te laten lachen als een traantje te laten. Een leuke combinatie voor iedereen dus. Er wordt al lang heel hard gewerkt aan deze productie. De kostuums worden met de hand gemaakt en de decorbouwers hebben hun creativiteit losgelaten op het nieuwe decor. De spelers repeteren hard evenals de balletdansers en danseressen. Dit belooft dus weer een mooie show te worden.

De kaartverkoop gaat al erg hard. Er is inmiddels al meer dan 77% van de kaartjes verkocht dus wie er nog bij wil zijn moet snel een kaartje proberen te bemachtigen! Wil je nu kans maken op gratis kaartjes? Ga dan even naar de Facebook pagina van Quant en tag onder de post van de win actie 3 vrienden/vriendinnen die jij graag mee zou willen nemen naar de voorstelling op vrijdag 8 november.

Meer info: www.hoogbezuik.nl

 

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top