Now Reading
Woonadvies van Joyce Vroemen

Woonadvies van Joyce Vroemen

Je woning inrichten kan soms moeilijk zijn. Misschien weet je niet goed wat je moet kiezen omdat je zo veel items leuk vindt of misschien vind je juist heel weinig leuks en weet je niet waar je moet beginnen. Voor deze mensen hebben wij naar een oplossing gezocht. Die oplossing is ‘Vroemen woonadvies’. Wij vroegen Joyce Vroemen van ‘Vroemen Woonadvies’ naar haar absolute musthaves. 

De basis

Belangrijk aan de basis is dat er goed mee valt te combineren. Beton is daar perfect voor vanwege de sprekende eigenschappen en krachtige uitstraling.

 

De specialist voor beton vindt u hier:

www.bovitec.nl

Wandbekleding

Grote wandkleden zijn tegenwoordig enorm in trek. Hier weergegeven met een eigen ontwerp waarbij de natuur van buiten naar binnen gehaald wordt.

 

Kandelaren variërend in prijs van € 49,95 tot € 64,95

Jungle Wall Chart € 249,95

 

Te koop bij: www.joelleboers.com

Droogbloemen

“Droogbloemen toegepast in een krans, bundel of juist als unieke items in een blok klei gestoken. De schoonheid en imperfectie van de natuur op perfecte wijze weergegeven”. Aldus Joyce. We kunnen bij dit item wel spreken van een hype.

 

Droogbloemenkrans met goudkleurige ring 50 cm €59,95

 

Te koop bij: www.studiobalt.com

Vintage

Aaibare stoffen in warme en rijke kleuren met liefde voor fluweel dat gecombineerd wordt met het robuuste karakter van barnwood en een stoere touch van staal is een gouden combinatie.

Salontafel: op aanvraag

Bank Togo Ligne Roset prijs: €1595,-

Vintage keramiek beeld cheetah prijs: €795,-

 

Te koop bij: www.robuustmaatwerk.nl en www.bestwelhip.nl

Alle musthaves en al het advies van Joyce lees je in de nieuwe Quant. Gratis mee naar huis te nemen bij een distributiepunt bij jou in de buurt!

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top