Now Reading
In gesprek met WIJ Belastingadviseurs

In gesprek met WIJ Belastingadviseurs

Josanne Jessen (26) besloot na een succesvolle start bij de ‘big four’ kantoren haar ambities achterna te gaan. Ze zette haar bedrijf ‘WIJ Belastingadviseurs‘ op. Een bedrijf waar bedrijven en particulieren terecht kunnen voor fiscaal advies en ondersteuning bij financiële vraagstukken. Binnenkort opent WIJ de deuren van haar nieuwe kantoor. Ook wordt er binnenkort een nieuwe website gelanceerd. Voor Quant zijn we een kijkje gaan nemen bij dit nieuwe bedrijf en spraken we Josanne over haar carrière, het ontstaan van WIJ en haar ambities met dit bedrijf. Wij zetten de highlights voor je op een rijtje!

Jossane had altijd al de ambitie om een eigen kantoor te starten. Op een gegeven moment besloot ze de sprong in het diepe te wagen. Met 26 jaar en haar 5 jaar werkervaring bij gerenommeerde internationale belastingadvies organisaties heeft ze het gevoel dat ze meer toegevoegde waarde kan leveren aan de klant. Ook is ze dit jaar nog genomineerd voor ‘Young professional of the year’ tijdens haar vorige baan bij PwC. Een hoop goede referenties dus.


WIJ wil graag corporate bedrijven, MKB- en familie bedrijven, maar ook particulieren en startups gaan adviseren. “Wij willen klanten kunnen ontzorgen op administratief en financieel gebied”. De toegevoegde waarde van WIJ zit in de advisering. Waarbij het voor de klant een fijne aanvullende dienst is dat er ook bijvoorbeeld de jaarrekening verzorgd kan worden.


Met binnenkort een nieuw kantoor zal er ruimte ontstaan voor nieuwe teamleden. Die groei is ook zeker een van de ambities van WIJ. “ik ga op zoek naar jonge professionals die ons team kunnen versterken”. Ondanks het feit dat WIJ in hartje Sittard ligt zal dit ze niet tegenhouden ook klanten buiten de regio te kunnen ondersteunen.

WIJ komt aan haar naam door een belangrijk punt binnen de visie van Jossane. En dat is dat je vertrouwen opbouwt met je klanten. “Je werkt samen aan het succes. En wij kunnen alleen maar succesvol zijn als wij kunnen bijdragen aan het succes van de klant”.


Het hele interview in detail lezen? Je vindt jouw gratis Quant bij een distributiepunt bij jou in de buurt. Of lees hem hier online: Quant Magazine

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top