Now Reading
Wiesnfest Sittard 22 t/m 27 oktober 2021

Wiesnfest Sittard 22 t/m 27 oktober 2021

Dit jaar zal het Oktoberfeest op een andere manier doorgaan, zelfs onder een andere naam: Wiesnfest Sittard.

Gezien de bijzondere tijd waarin we nog steeds verkeren en de korte voorbereidingstijd die nog rest na de persconferentie van 14 september, heeft de organisatie doen besluiten dat het Oktoberfeest Sittard zoals het voorgaande jaren georganiseerd werd, eenmalig wordt getransformeerd naar een groot open-air Wiesnfest. Hiermee komen de grote feestpaviljoens, de parades en Schutterij- en Gildenoptochten te vervallen. Maar er blijft nog genoeg over voor de rasechte Oktoberfeestfan.

Let op: de richtlijnen en maatregelen die door de overheid worden ingesteld zullen worden gevolgd. Dit betekent dat er wordt gewerkt met Testen voor Toegang en de Coronacheck app. Daarnaast blijft alles onder voorwaarde dat de regels niet weer worden aangepast. De maatregelen die door de overheid worden ingevoerd, zijn leidend.

Op de voormalige locatie van het Boels Rental paviljoen zal een groot open-air festivalterrein verschijnen. Er worden dus geen tenten geplaatst, maar twee prachtige grote overkappingen die het open-air plaatje compleet maken. Zes dagen lang kan er genoten worden van een mix van de vertrouwde programmaonderdelen. De energie die de artiesten naar de bezoekers uitstralen, versterkt met een grote lichtshow vanaf het grote buitenpodium, zal niet onderdoen voor de feestpaviljoens. Dit jaar wordt het echt dansen “unter den sternen Himmel”

Naast het Wiesnfest, zal op de Schootsvelden een grote spectaculaire Oktoberfeestkermis verschijnen met een grote Duitse Biergarten waar ook iedere dag genoten kan worden van Oktoberfeest livemuziek, onder het genot van een hapje en een drankje.

Let op: het Wiesnfest en de kermis hebben beiden een aparte entree. Je koopt dus alleen kaartjes voor het Wiesnfest. De kermis is gratis te bezoeken.

Op vrijdag 24 september om 16:00 uur start de ticketverkoop! Zorg dus dat je dan klaar zit, want ook deze editie wil je niet missen..

Meer informatie over het programma, tickets en Testen voor Toegang vind je vanaf volgende week vrijdag 24 september 16:00 uur op www.oktoberfeestsittard.nl 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top