Now Reading
Van Esch Floral – Leer hoe je een plukboeket maakt

Van Esch Floral – Leer hoe je een plukboeket maakt

Elke editie gaat Quant op zoek naar een getalenteerde ondernemer in de regio. In deze editie is Milou van Esch, eigenaresse van Van Esch Floral, aan het woord. Van Esch Floral is een flora design studio gevestigd in Sittard. Gespecialiseerd in bloem abonnementen, boeketten, bruiloften, styling & rouwarrangementen.

Milou aan het woord:
“Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Kunstacademie in Maastricht, richting fashion design. Aangezien de liefde voor bloemen er altijd al in zat en ik mij op creatief gebied verder wilde ontwikkelen ben ik begin 2018 begonnen aan een bloemisten opleiding. Dit om vakkennis op te doen, want voor mij is het ontwerpen van kleding en floral design iets wat heel veel raakvlakken heeft. Kleur, vorm en textuur spelen voor mij altijd een belangrijke rol. Zo is in 2018 Van Esch Floral ontstaan. Ik selecteer eigenhandig de bloemen en stel zelf de boeketten samen. Ik streef naar een conceptuele benadering waarbij ik mezelf blijf verrassen. In het magazine neem ik jullie mee in het proces van het schikken van het perfecte plukboeket. In dit boeket wil ik een roos gaan verwerken, vooral met het Sint Rosa festival op komst!”

Maar hoe maak je zo’n plukboeket nou zelf? Hieronder vind je een uitgebreid stappenplan over hoe jij het perfecte boeket samenstelt. Eenmaal gelukt? Maak dan een foto van jouw eigen pluk boeket en stuur dan je foto door naar info@quantmagazine.nl! De gelukkige winnaar ontvangt een tegoedbon t.w.v. €25,- van Van Esch Floral. Ideaal om je huis mee op te fleuren óf cadeau te doen aan iemand die het goed kan gebruiken.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top