Now Reading
Toon Hermans Theater: seizoenspresentatie 2022 – 2023

Toon Hermans Theater: seizoenspresentatie 2022 – 2023

Voor iedereen die van theater houdt.

Op maandagavond 23 mei is het eindelijk weer zover. Dan ben je van harte welkom in het Toon Hermans Theater voor een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen en al het moois dat wij vanaf september presenteren.

Van cabaret tot familie- en jeugdtheater. Van opera, toneel en dans tot musical. Komend theaterseizoen is voor iedereen wat te zien en te beleven in het Toon Hermans Theater. Tijdens de presentatieavond worden alvast een aantal artiesten verwelkomt.

Zo krijg je al een voorproefje van ‘Opera Pássaro do Paraïso’ van Carla Maffioletti en kun je alvast genieten van een sneak peek van de musical ‘Checkpoint Charlie’. Cyrille Niël en Sjef Schurgers geven al een kijkje achter de schermen van de Zittesje Revuu. Ook wordt het Nekka-trio en Jacques Klösters, de biograaf van Toon Hermans verwerlkomt. Huisgezelschap Het Laagland mag natuurlijk niet ontbreken, Inez Derksen neemt je mee in het reilen en zeilen van Het Laagland.

De avond wordt als vanouds gepresenteerd door Vivian Lataster en het hele team staat klaar om je een gezellige avond te bezorgen!

Word vriend, aanmelden is gratis!

Ben je al vriend van ons theater? Neem dan gezellig iemand mee! Ben je nog geen vriend? Word dan nu vriend van het theater en reserveer je tickets!

Ga naar www.toonhermanstheater.nl/wordvriend om vriend te worden, je ontvangt dan de uitnodiging automatisch in je mail.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top