Now Reading
Terugblikken op de season kick-off van SESSIBON

Terugblikken op de season kick-off van SESSIBON

Op maandag 9 september 2019 vond het meest modieuze event van deze zomer plaats. Het zomerseizoen komt langzaam tot zijn eind en dat betekent dat de start van het nieuwe modeseizoen voor de deur staat. Met een geselecteerde groep boetieks uit de regio organiseerde SESSIBON een fashion event waarmee de najaarscollectie werd gelanceerd! Aan ons de eer om terug te blikken op deze avond en een voorproefje te geven van alle nieuwe mode trends. Kijk jij met ons mee?

Mr. Quant was er uiteraard al vroeg bij en kreeg een exclusief kijkje achter de schermen waar de modellen werden voorbereid op de modeshow. Zo was Kop Sittard aanwezig voor het haar van de modellen en VISAVIE met Pune Cosmetics om te zorgen dat de modellen er tip top uit zien met de laatste make-up trends.

Sessibon-seasonkickoff-najaar2019

Sessibon-seasonkickoff-najaar2019-punecosmetics-punemaastricht

Sessibon-seasonkickoff-najaar2019-kopsittard-bramvandeneijden

 

Om stipt 19.00 werden de gasten heugelijk ontvangen met een heerlijke Sgroppino bereid door Mrs. Robinson. Vervolgens was het tijd voor een ‘Moment of Fame’ en ging iedereen op de foto bij de foto wall. Benieuwd naar wie aanwezig was op het event? De foto’s vind je hier terug. Na een hapje en een drankje ging dan eindelijk het fashion event van start. Tijd voor inspiratie, amusement en interactie! De modeshow werd gepresenteerd door niemand minder dan Noël Hermsen, maar dat was niet de enige gastheer. Ook Mr. Quant was achter de schermen aanwezig om het event te presenteren. Wellicht spot je hem wel in het publiek op één van de foto’s…

Daarna ging de modeshow van start! Het was geen gebruikelijke modeshow, maar werd interactief gemaakt door middel van de applicatie Snetch. Via Snetch kon het publiek interactieve elementen zien op de runway, maar ook de collecties een rating geven, items toevoegen aan hun wish-list én maakte iedereen kans op een prijs. De mooiste collecties werden getoond. Van de hipste schoenen tot aan stijlvolle tassen, jassen en klassieke herenpakken. Benieuwd naar de gehele collectie? Bekijk de collectie dan hier! Alle collecties zijn tevens terug te vinden bij Castelijn fashion & denim, GAAF Valkenburg, Nathalie Today, Rademakers FF, Kymyka Shoes and Bags, Siefers Opticum, SMAAK, Market Eight, Sketch. en Stylish Menswear.

Na afloop was het tijd voor nog een feestelijke borrel. De nieuwe najaarstrends werden besproken onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door Mrs. Robinson. Wat een geslaagde avond!

Wil jij ook graag de nieuwste najaarscollectie bekijken in de regio? Kom dan op dinsdag 17 september naar het fashion event bij Mrs. Robinson en laat je verleiden door de nieuwste modetrends en de lekkerste gerechten! Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar. Zien wij jou daar?

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top