Now Reading
Tamar Valkenier en kameel Einstein arriveren in Sittard

Tamar Valkenier en kameel Einstein arriveren in Sittard

Dinsdag 13 juli arriveren Tamar Valkenier en haar jonge kameel Einstein naar verwachting rond 13:30 uur op de Markt in Sittard.

Tamar Valkenier komt weer aan in Sittard waar haar tocht na omzwervingen door Nederland drie maanden geleden begon met haar kameel Einstein. Zij schreef het boek Fulltime Avonturier: Over alles achterlaten en de zoektocht naar ultieme vrijheid.

Na de aankomst zal zij ook vragen beantwoorden en het boek signeren. Het boek kost: € 20.99

Ter promotie van het boek kwam zij terug naar Nederland. Helaas door de lockdown kon dit niet doorgaan. Eenmaal hier dacht ze, nadat ze in Mongolië ook met een kameel had rondgereisd, zou ik in Nederland ook kunne rondtrekken met een kameel. Voor ze het wist kocht ze een kameel en trok de stoute schoenen aan. Zij vroeg om slaapplaatsen voor haar en kameel. Al snel kwamen vele aanmeldingen binnen en dus zo gezegd zo gedaan!

Over Tamar Valkenier:

Op haar achtentwintigste besloot sterrenchef en recherchepsycholoog Tamar Valkenier afstand te doen van al haar bezittingen en haar veilige leven. Ze koos voor het avontuur.

Over het boek:

Twee jaar lang fietste ze de wereld rond. Eerst in het ‘veilige’ Europa en daarna almaar verder. Ze reisde vier maanden door Mongolië met haar paard, kameel en hond en liep 600 kilometer door Jordanië.

Met Miriam Lancewood, bekend van Mijn leven in de wildernis, doorkruiste Tamar het hooggebergte van Nieuw-Zeeland, terwijl ze leefden als jagers-verzamelaars. Ze werden daar opgezocht door Floortje Dessing voor haar tv-programma Floortje naar het einde van de wereld. Tamar Valkenier blijft op zoek naar nieuwe avonturen. In ‘Fulltime avonturier’ doet ze verslag van haar vrije leven.

U bent van harte welkom om deze aankomst mee te maken net als het publiek. Uiteraard gelden voor deze buitenactiviteit de geldende coronamaatregelen.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top