Now Reading
Sittard viert de start van het najaar

Sittard viert de start van het najaar

Tekst en beeld: Centrummanagement Sittard

De historische binnenstad van Sittard viert tijdens Inspired Shopping het begin van de sfeervolle winterse dagen. Dit jaar staat het event in het teken van Halloween! De kronkelende straten veranderen zaterdag 31 oktober van 10.00-17.00 uur in een intieme setting, geheel in Halloween stijl. Spraakmakende levende standbeelden, gezellige herfst aankleding en verrassende lekkernijen vormen een route door het historische hart van Sittard. Tijd om te genieten van de gezelligste periode van het jaar!

Speciale Halloween editie

Gezelligheid en een intieme sfeer, dat is waar Sittard voor staat en dat is wat van deze dag verwacht mag worden. Alleen dit jaar gebeurt dit met daaromheen nog een sfeervol Halloween jasje! De ondernemers zorgen voor een bijzonder warm onthaal met feestelijke aankleding door de hele stad. Verrassende lekkernijen worden uitgedeeld, lampionnen verlichten het straatbeeld en op diverse plekken in de stad kun je weer genieten van al die mooie levende standbeelden.

Route van levende standbeelden

Is het nu een écht standbeeld of toch niet? De starende stillevens zijn het bewonderen meer dan waard. Op maar liefst tien verschillende plekken in de historische binnenstad van Sittard kom je ze tegen. Mysterieuze, intrigerende en humoristische figuren staan voor jou klaar om je te verrassen. Plezier gegarandeerd!

Trick or treat

Als je bekend bent met Halloween, dan ben je zeker ook bekend met de traditie ‘trick or treat’. Trick or treat is een activiteit waarbij je verkleed langs de deuren gaat om lekkernijen te scoren. Speciaal tijdens deze Halloween editie van Inspired Shopping kun je ook op trick or treat tocht door de binnenstad van Sittard! De deelnemende winkels van de tocht zijn te herkennen aan een grote poster en Halloween aankleding bij de ingang van de winkel. Bij elke deelnemende winkel kun je een speciale trick or treat tas krijgen om alle lekkernijen in te doen. Ga langs alle winkels en zorg voor een tas vol heerlijkheden om met je familie en vrienden te delen!

Inspired Shopping Loterij

Het wordt pas echt feestelijk met de speciale Inspired Shopping Loterij. Hét onderdeel van dit feestelijke evenement waarbij bezoekers kans maken op fantastische prijzen. Hoe werkt het? Bij besteding van elke €25,- bij een van de horeca- of winkelierszaken ontvang je bij de loterij stand op de Markt een lot uit de Inspired Shopping Loterij. Hoe meer je uitgeeft, hoe meer loten je ontvangt* en hoe groter de kans op mooie prijzen. Om 17.00 uur vindt op de Markt de trekking plaats en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars. Ben je niet in de gelegenheid om de trekking bij te wonen? De uitslag wordt op de website www.sittardgenietenvoorop.nl en de Facebookpagina ‘Sittard. Genieten voorop’ bekend gemaakt. De gewonnen prijzen kunnen t/m 14 november 2020 opgehaald worden bij Music Machine in Sittard.

*Er geldt een maximale uitgave van 20 loten per gezin.

Sfeervol shoppen

Sittard heeft alles in huis voor een heerlijk dagje winkelen. Al lopend door de sfeervolle straten van Sittard ontdek je maar liefst 100 unieke winkeladresjes! De winkels zijn op zaterdag 31 oktober van 10.00-17.00 uur geopend.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top