Now Reading
Sint Rosa Kirmes in Sittard

Sint Rosa Kirmes in Sittard

Om dit jaar toch een beetje Sint Rosa te vieren, giet de organisatie de editie van 2021 in een iets andere vorm. Het is dan ook geen Sint Rosa Festival, maar de Sint Rosa Kirmes!

De prachtige nostalgische attracties strijken langs de gracht op de Schootsvelden neer als een doorloopkermis. Ook kunnen bezoekers genieten van een drietal circus- en theatervoorstellingen. Circus Zanzara, Circus Ronaldo met Swing en Cinema Malfait reizen af naar Sittard.

Voor het bezoeken van de kermis is geen toegangsticket of Coronatoegangsbewijs nodig. De Sint Rosa kirmes is dus gratis toegankelijk. Wel moet er anderhalve meter afstand worden gehouden en werken we met maximum aantal bezoekers.

Voor het bezoeken van de circus- en theatervoorstellingen is wel een toegangsticket, maar geen Coronatoegangsbewijs nodig. Ook hier moet anderhalve meter afstand worden gehouden en is er een beperkt aantal tickets beschikbaar per voorstelling.

Vrijdag 30 juli zal de ticketverkoop op www.sintrosa.nl starten. Wil je bij een voorstelling zijn? Zorg er dan voor dat je snel je tickets koopt, want op=op!

Sint Rosa kirmes | 27 t/m 29 augustus | Schootsvelden Sittard

Foto door picjumbo.com via Pexels

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top