Now Reading
Quant editie 42, we’re back!

Quant editie 42, we’re back!

Het is even rustig geweest op de Quant redactie, maar dat betekent niet dat wij achter de schermen hebben stilgezeten. We zijn druk in de weer geweest met het bedenken van het mediaplan voor 2020. Van het uitdenken van alle thema’s tot het aanscherpen van de concepten. En met een resultaat, want we hebben namelijk goed nieuws voor het aankomende jaar…

Vanaf nu zullen wij namelijk elke maand uitkomen. Hoera! We hebben gemerkt dat we de beste kwaliteit kunnen leveren als we altijd up to date zijn, daarom hebben wij de keuze gemaakt om terug te gaan naar een maandelijkse editie. Zo heb jij elke maand weer wat te lezen en kun je direct zien wat er te beleven valt in de regio. Ideaal, niet?

Vanaf vandaag ligt de 42e editie van het magazine bij alle distributiepunten in de Westelijke Mijnstreek. Grijp snel jouw exemplaar of bekijk hem direct online op onze website!

Ben jij benieuwd naar alle aankomende thema’s en wat er gaat komen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze media kit voor 2020. Of wil jij op de hoogte blijven van de leukste verhalen, feitjes en evenementen in de regio. Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top