Now Reading
P!T Kappers – Creativiteit, vakmanschap en kwaliteit

P!T Kappers – Creativiteit, vakmanschap en kwaliteit

Voor de vorige editie zijn we al langs geweest bij P!T Kappers. We spraken de twee eigenaressen over de kapsalon en het ondernemen. Deze editie staat P!T er ook in, maar deze keer met een leuke actie.

Bij P!T Kappers streven ze naar perfectie. Je kunt er terecht voor persoonlijk advies en er worden structureel trainingen gevolgd door het personeel om altijd op de hoogte te blijven van de laatste trends. Deze professionals zorgen er altijd voor dat jij met een goed gevoel naar huis gaat.

Je kunt bij P!T Kappers nu zelfs terecht voor haarverlengingen. Hierbij maken ze gebruik van de ‘weft techniek’. De wefts zijn gemaakt van 100% human hair en kan met de juiste behandeling tot wel een jaar mee! 

Speciaal voor deze editie heeft P!T ervoor gekozen een haarverlenging t.w.v. €485,- als prijs weg te geven aan een gelukkige lezer van de Quant! Wil jij deze mooie prijs winnen? Bekijk dan de winactie op Instagram @quant_magazine of op de Facebookpagina van Quant Magazine en zie hoe jij kans kunt maken!

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top