Now Reading
Quant in gesprek met P!T Kappers

Quant in gesprek met P!T Kappers

Voor de nieuwe editie van de Quant gingen we in gesprek met P!T Kappers. We spraken de 2 nieuwe eigenaressen Pien Derikx en Ilse Janssen van de salon in het centrum van Sittard over ondernemen, de nieuwe zaak, hun visie voor P!T en de toekomt van de salon.

Qua persoonlijkheid is het ondernemersduo net Yin en Yang, maar qua visie zitten ze op een lijn. Ze waarborgen elkaars kwaliteiten en vullen elkaar juist goed aan. Na 5 succesvolle jaren in Neer waren Pien en Ilse toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging was P!T Kappers! De nieuwe zaak voelde meteen goed en er wordt hard gewerkt om de salon goed draaiende te houden. Het duo werkt met name op de achtergrond van de ondernemingen en focust zich daar op het creëren van nieuwe groeimogelijkheden en het creëren van een betere kwaliteit binnen de zaak.

De potentie voor die groei ligt er zeker. Er wordt nu hard gewerkt aan een goede basis met een kwalitatief hoog niveau. In de toekomst willen ze graag uitbreiden. Naast verven, knippen en stylen willen ze ook naar exclusievere diensten zoals haarverlengingen. Kwaliteit is voor hen dus erg belangrijk, iets dat je ook echt terug ziet in de resultaten en dat ook zeker in de ervaringen van de klanten blijkt.

Het hele interview kun je lezen in de Quant. Lees hem hier online of haal er een bij een van de vele distributiepunten in de regio.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top