Now Reading
Outlet Shopping Days 2021

Outlet Shopping Days 2021

Yes! Ook dit jaar kun je weer heerlijk shoppen tijdens de Outlet Shopping Days in Sittard! Van donderdag 2 t/m zaterdag 4 september shop je als échte koopjesjager honderden afgeprijsde artikelen in de historische binnenstad. Tientallen winkeliers doen dit jaar weer mee en staan allemaal klaar om alle shopliefhebbers een paar hele leuke dagen te bezorgen! Dus shop ‘till you drop en maak je shopping day af met een drankje en hapje op één van de gezellige terrassen. Wat wil je nog meer?!

Tekst & beeld: Sittard, genieten voorop

Het jaarlijkse shopspektakel lijkt ieder jaar te groeien. Voor de ondernemers hét moment om mooie seizoensrestanten aan te bieden tegen spotprijzen. Voor de koopjesjagers hét moment om de jacht op nieuwe aanwinsten te openen. Van het Stationskwartier tot de Paardestraat en van het Tempelplein tot de Putstraat vullen de straten zich met te gekke aanbiedingen en vooral met een gezellig en gemoedelijk sfeertje.

Het succesvolle koopjesevent zal dit jaar wederom op een veilige manier plaatsvinden en dat betekent dat het event weer drie hele dagen duurt, in plaats van één dag. Zo kunnen alle bezoekers zich veilig verspreiden over meerdere dagen. Ook mogen er nog geen marktkramen voor de deuren van de winkels staan, dus zijn de koopjes in de winkels te scoren! De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de kleurrijke ballonnenzuilen voor de deur.

Tijdens de Outlet Shopping Days kun je ook nog wat smakelijke lekkernijen verwachten in de historische binnenstad. Wat dat voor lekkernijen zijn, verklappen we nog even niet…

De winkels zijn geopend op de volgende tijden:
– donderdag 2 september van 10.00 tot 21.00
– vrijdag 3 september van 10.00 tot 18.00
– zaterdag 4 september van 10.00 tot 17.00

Zie voor meer informatie: www.sittardgenietenvoorop.nl
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top