Now Reading
Outlet Shopping Day Sittard

Outlet Shopping Day Sittard

Op zaterdag 3 september van 10:00-17:00 uur, staat de binnenstad van Sittard in het teken van koopjes! De winkelstraten zijn gevuld met kraampjes en veel gezelligheid. Dit is het moment om je favoriete item voor een leuk prijsje mee te nemen!

Tekst: CM Sittard Beeld: Rockateer

Al jarenlang is op de eerste zaterdag van september Outlet Shopping Day. De afgelopen twee jaar heeft het in de winkels plaatsgevonden, maar dit jaar kunnen we weer de kraampjes op de straten zetten. De straten zullen zich vullen met gezelligheid en weer de ouderwetse drukte die we op deze dag gewend zijn!

Tijdens deze leuke dag is er genoeg te doen voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen glittertattoo’s zetten, sleutelhangers maken en geschminkt worden. Ook zal er door de straten het duo Huub en Henk allerlei leuke liedjes ter gehore brengen. Op de hoek van de Limbrichterstraat bij het beeld van Zefke Mols, staat een ballenbak waar je naar de leukste prijsjes kunt grabbelen. Heb je trek gekregen van al het shoppen? Die dag krijgt iedereen gratis warme wafels die worden uitgedeeld bij het Carnavalsbeeld op de Walstraat. Kortom, noteer 3 september in je agenda!

Zie voor meer informatie: www.sittardgenietenvoorop.nl

 

 

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top