Now Reading
Nieuw geopend in Sittard – Local’s

Nieuw geopend in Sittard – Local’s

De historische binnenstad van Sittard is weer een vernieuwende hotspot rijker. Op vrijdag 26 juli opende Local’s Sittard haar deuren. Het verrassende en nieuwe totaalconcept bevindt zich in hartje Sittard in het historische hoekpand aan de Limbrichterstraat / Molenbeekstraat.

Het concept van Local’s is opgericht door de drie vrouwelijke Sittardse ondernemers Natascha, Shanty en Lee. De vrouwen hebben hun passie voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap samengepakt en hier is het unieke concept van Local’s uit ontstaan. De zaak focust zich op de drie pijlers BAR, BUY en BEAUTY. Elke pijler geeft een unieke invulling in het pand. Zo kun je aan de BAR genieten van (h)eerlijke en gebalanceerde gerechten. Kan je in het BUY-gedeelte elke maand nieuwe bijzondere kledingstukken ontdekken aangevuld met een assortiment aan geschenkartikelen en de make-up lijn van Cent Pur Cent. Tevens is het BUY concept aangevuld met duurzame kleding waarbij tweedehands kleding een nieuw leven krijgt. Tot slot kun je heerlijk ontspannen in het BEAUTY-gedeelte waarbij je door middel van voet- en hand behandelingen volledig in de watten wordt gelegd.

Ben jij benieuwd naar het gehele concept? Lees dan het hele interview in het nieuwste Quant magazine of ga langs bij de gloednieuwe zaak!

Local’s Sittard
Limbrichterstraat 18 
6131 EC Sittard

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top