Now Reading
Najaarstrends spotten tijdens de Lady’s Only Night van Mrs. Robinson en SESSIBON

Najaarstrends spotten tijdens de Lady’s Only Night van Mrs. Robinson en SESSIBON

Op dinsdag 17 september werden de nieuwste najaarscollecties getoond van aankomend seizoen. Alle dames werden de gehele avond in de watten gelegd. Mrs. Robinson serveerde een 4-gangen diner, tussen elke gang door werden de vrouwen getrakteerd op een modeshow van de omliggende boetieks georganiseerd door SESSIBON. Vandaag blikken we terug op deze modieuze avond. 

De avond ving aan met een feestelijk drankje. De vrouwen werden begeleid naar hun tafel en al snel ging de eerste modeshow van start. Het restaurant werd omgetoverd tot een ware catwalk en één voor één liepen de modellen langs de tafels. Collecties van o.a. Castelijn Fashion & Denim, SMAAK en Heunen Juweliers & Opticiens werden getoond. Na de eerste ronde was het tijd voor het eerste gerecht: gemarineerde zalm met een yuzu gel, komkommer sponscake en kroepoek.

Daarna werden de dames wederom getrakteerd op een show. Ditmaal zagen we veel dierenprints, ruitjes en modieuze accessoires van o.a.  Beurskens Schoenmode. Een ding is zeker: aankomend modeseizoen wordt bold. Na de tweede ronde werd het tussengerecht geserveerd bestaande uit pompoensoep met secreta, boerenyoghurt en pumpkin spice.

Na de tweede ronde kwam fashion blogger Ellie Fashion Ellie meer vertellen over de trends van dit seizoen. Het najaarsseizoen maakt een aantal comebacks. Zo komt de ‘cowboy’ stijl helemaal terug: hallo western boots en suède jasjes. Ook blijven dierenprints hip dit seizoen, van krokodillenprint tot slangenprint: niks is te gek. Dat is niet de enige print die we veel terug gaan zien deze herfst, ook ruitjes zijn weer helemaal in! Tijd om deze trends te spotten op de catwalk: er werden collecties getoond van o.a. SMAAK, Seven Moons en Castelijn Fashion & Denim.

Vervolgens werd het tijd voor het hoofdgerecht. De dames kregen de keuze uit krokant gebakken kabeljauwfilet met gegrilde asperges en een schuim van kreeft of kalfsaas met gebakken cantharellen en kalfsjus. Smullen maar! Tussendoor werd er een aanbevolen wijn geserveerd per gang. Tijdens het diner werden de modeshows besproken en kwamen al een paar favoriete trends aan bod. Een ding was zeker: het mannelijke model van deze avond viel bij menig vrouw in de smaak.


Na het hoofdgerecht werd het alweer tijd voor de laatste modeshow én de finale. De show begon met de verleidende collectie van Square Bodyfashion, vervolgend werden de collecties van Double you, Seven Moons en SMAAK getoond. Uiteraard werd de avond afgesloten met een verleidelijk dessert bestaande uit brownie met karamelsaus en een crumble van Oreo koekjes en vanille ijs. Achteraf werd nog koffie geserveerd met huisgemaakte Macarons.

Ben jij benieuwd naar de gehele najaarscollectie? Breng dan een bezoekje aan een van de deelnemende winkels: Castelijn Fashion & Denim, SMAAK Voor Vrouwen, Double You, Heunen Juweliers & Opticiens, Seven Moons, Beurskens Schoenmode of Square Bodyfashion.

Dit event werd mede mogelijk gemaakt door onze partners Mrs. Robinson en SESSIBON.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top