Now Reading
Najaarstrends spotten bij Interior Playground

Najaarstrends spotten bij Interior Playground

In deze editie van de Quant zijn we een kijkje gaan nemen in de ontwerpstudio van Marike van Gerven, eigenaresse van Interior Playground. Marike bespreekt in deze editie een aantal najaarstrends. En met een nieuwe website in de lucht kun je nu ook online haar advies overnemen in je eigen woning. Interior Playground is DE plek in Geleen waar je al deze mooie producten en trends kunt vinden. Marike bespreekt aan de hand van haar favoriete merken ‘Ferm Living‘ en ‘&Tradition‘ een aantal producten en trends. 

Ferm Living

Ferm Living komt dit najaar met een aantal nieuwe producten. Bij deze producten staat warme en neutrale sfeer erg centraal. Vooral de vaak terugkomende crème-beige achtige kleur genaamd ‘Cashmere’ zorgt voor die warmte in je woning. Naast de prachtige ripple glazen van vorig jaar komt het merk nu ook met een mooie ‘smoked-glass’ variant. Bij dit merk staan geometrische vromen, pure materialen en een huiselijke sfeer centraal. Dit is dan ook een van de redenen dat Ferm Living voor Marike een grote favoriet is. Deze elementen zie je dit najaar ook meteen terug wanneer je de zaak van Interior Playground voor het eerst binnenloopt.

& Tradition

Een combinatie van traditie en designklassiekers met innovatie en ontwerpen van internationale gerenommeerde ontwerpers is de beste beschrijving voor het Deense label &Tradition. de collectie van de klassieke Flowerpot lamp werd pas uitgebreid met een mooie trendy roestbruin-tint. En wat vind je van de Formakami lampen? Deze lampen in lampion stijl ontworpen door de befaamde Spaanse ontwerper Jaime Hayon creëren dit najaar een heerlijke warme sfeer in jouw woning!

Wil jij deze najaarstrends nu ook bij jou thuis? Ga dan snel naar de nieuwe website van Interior playground: interiorplayground.com

 

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top