Now Reading
Na twee jaar weer normale editie Mama’s Pride Geleen

Na twee jaar weer normale editie Mama’s Pride Geleen

Gratis toegankelijk popfestival keer terug in moederdagweekend

Op 7 & 8 mei 2022 wordt het festivalseizoen in Sittard-Geleen geopend door Mama’s Pride. Voor het eerst sinds 2019 kan het publiek weer massaal samenkomen om te genieten van top-acts Karsu, ADF Samski, Thijs Boontjes en het Belgische SONS, nostalgische klanken van Gruppo Sportivo en The Godfathers en nieuw Nederlands talent als POM en Kuzko. Ook vele lokale helden zijn van de partij op hét popfestival van Sittard-Geleen: de WW Band start haar afscheidstournee en Hard2Get zal haar knaldrang doen gelden. De festival-organisatie verheugt zich op het vieren van een uitbundige 26e editie met gratis toegang en waar iedereen weer welkom is.

Nadat Mama’s Pride, net als alle andere festivals, in 2020 werd overvallen door de covid-19-crisis, krabbelde het een jaar later op met een vier dagen lange uitverkochte zit-editie in augustus. Een noodgreep waarmee Mama’s Pride als een van de weinige festivals in Limburg doorgang kon hebben. Dit jaar is het popfestival in haar originele vorm én haar reguliere data, tijdens moederdagweekend, terug. Twee dagen lang, zaterdag 7 en zondag 8 mei wordt het jubilerende Burgemeester Damenpark – het park bestaat dit jaar 90 jaar! – in Geleen weer omgetoverd tot een festivalarea voor jong én oud. Daarmee is Mama’s Pride een van de eerste festivals die de komende festivalzomer op gang zal brengen. En een feest zal het worden!

Het programma is ook in 2022 weer een brede mix van talent van nu tot acts van toen. Op zaterdag 7 mei treden op: Karsu, The Godfathers, Gruppo Sportivo, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, WW Band, Hard2Get, Kuzko en Ar-Jane. Op zondag 8 mei staan er in een divers programma o.a. de acts Sons, Broken Brass, ADF Samski, Arp Frique & Family, Elle Hollis, Elephant en Maxime x Glyn op het podium. Beide festivaldagen zijn gratis toegankelijk.

Zie voor meer informatie: www.mamaspride.nl

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top