Now Reading
Mr. Quant pakt groots uit!

Mr. Quant pakt groots uit!

December staat in het teken van de feestdagen en de feestdagen staan in het teken van geven. Daarom heeft Mr Quant besloten deze editie groots uit te pakken en zijn lezers iets speciaals te geven. Misschien heb je de nieuwste editie van het magazine al zien liggen. Deze editie staat namelijk vol met prijzen die je kunt winnen. Hieronder volgt een kleine impressie van wat er zoal te winnen valt tijdens de maanden december en januari.


meer dan 25  cadeaubonnen voor een willekeurige horecazaak op de markt van Sittard.

Bij besteding vanaf €10,- op de markt ontvang je een kraslot. Geniet jij straks van een lekker diner bij een door ons uitgekozen zaak?


Een haarverlenging bij P!T Kappers t.w.v. €485,-

Bekijk deze winactie op Instagram @quant_magazine of op de Facebookpagina van Quant Magazine


2 halve seizoenkaarten voor Fortuna Sittard.

Ga naar onze Facebook pagina of Instagram & zie direct hoe je kunt deelnemen. En misschien zit jij straks wel in het stadion om deze spelers aan te moedigen.


1 maand gratis sporten bij Anytime Fitness Sittard

Jouw jaar goed beginnen? Staat op jouw goede voornemens lijst “afvallen”? Werk dan met Anytime een maand gratis aan jouw lijst voor 2020. Schrijf je in voor de Quant nieuwsbrief en maak direct kans!


Maak kans op 3 x 5 kaarten voor het Limburgs Kerstcircus (19 december t/m 5 januari).

Reageer onder de betreffende post op onze social media Facebook en Instagram welke dag jij met 4 vrienden (die je moet taggen in je bericht) zou willen gaan en maak kans!


Shoppen in kerstsfeer bij Winkelcentrum Stein

Naast dat er goed kunt kerstshoppen heeft het winkelcentrum ook nog een leuke winactie beschikbaar gesteld. Wil jij kans maken op € 50,- shoptegoed bekijk dan snel onze Facebook en Instagram.


Meer lezen over deze prachtige prijzen en de voorwaardes? Check dan de nieuwe Quant te vinden bij een distributiepunt bij jou in de buurt! Good luck.

 

 

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top