Now Reading
Mickaël Tirpan tekent contract tot medio 2024

Mickaël Tirpan tekent contract tot medio 2024

Fortuna Sittard kondigde voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk op 27 augustus op gepaste wijze Mickaël Tirpan aan. De 27-jarige Belg werd definitief overgenomen van Kasimpasa. Inmiddels staan ook de handtekeningen onder een contract dat hem tot medio 2024 in Sittard houdt. In de verbintenis is een optie opgenomen voor één extra seizoen.  

Tekst en beeld: Fortuna Sittard

Enkele dagen na zijn terugkeer blikt de verdediger nog eens terug: “Ik krijg kippenvel als ik aan het moment terugdenk. Dat je op zo’n wijze ontvangen wordt, dat is echt prachtig. Na een vrij weekend kan het echte werk weer beginnen. Ik kijk er naar uit om weer met mijn oude teamgenoten op het trainingsveld te staan en weer alles te geven voor het geel en groen van Fortuna Sittard.”

Sjoerd Ars, technisch manager in Sittard, blikt tevreden terug op de hereniging met Tirpan. “Het kostte de nodige moeite, maar we zijn er uiteindelijk toch in geslaagd om Mickaël terug naar huis te halen. Dit is niet alleen geweldig nieuws voor de club, maar vooral voor zijn gezin is dit ontzettend mooi. We zijn er van overtuigd dat Mickaël ook de komende seizoenen weer van heel veel waarde gaat zijn voor ons.”

Zie voor meer informatie: www.fortunasittard.nl

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top