Now Reading
Markt Sittard – Kras actie

Markt Sittard – Kras actie

De hele maand december en januari regent het prijzen bij Quant. De ondernemingen in het magazine hebben verschillende win acties verzonnen die wij mogen delen met onze lezers. Een van deze acties is de kras actie van de markt in Sittard. De aanliggende horecazaken hebben gezorgd voor kraskaarten. Deze kaart ontvang je bij besteding vanaf € 10,-.

De markt bestaat uit een hele diverse samenstelling aan horecazaken. Om de mensen meer van deze diversiteit mee te geven hebben we samen het volgende bedacht. Ben jij een van de gelukkige winnaars van deze actie, dan mag je jouw kaart verzilveren. Grote kans dat je een bon ontvangt van een horecazaak die je misschien nog niet zo goed kent. Zo ben je lekker goedkoop uit bij je volgende diner en ben je straks misschien ook wel een nieuwe ervaring rijker.

Hoe werkt het dan precies? Simpel. Bij besteding vanaf € 10,- aan een van de zaken (te vinden onderaan dit artikel) ontvang je een kraskaart. Staat er dat jij een van de gelukkige winnaars bent, dan kun je een foto maken van je kaartje en deze plaatsen op Facebook of Instagram. Belangrijk is dat je @marktsittard tagt zodat zij je kunnen benaderen. Je ontvangt dan instructies om een van de cadeaubonnen te verzilveren waarna je kunt gaan genieten van een heerlijke avond of middag bij een van de horecazaken op de markt.

De deelnemende horecazaken:
Cafe Tapas, Ich & dich, Brasserie De Trechter, De Limbourg Sittard, Cafe Schtad Zitterd, Grieks Restaurant Dafne, Cafe De Hollande, Restaurant Downunder, Ernesto’s Cantina Mexicana, Lunchroom Schrage, LUNA eten & drinken, Gastrobar 1677,  Smaak & Vermaak, Cafe De Buren, Dods Bodega & Ristorante

 

 

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top