Now Reading
Maarten van der Weijden lost startschot 57e Kennedy-Mars Sittard

Maarten van der Weijden lost startschot 57e Kennedy-Mars Sittard

Alle corona-maatregelen zij zo goed als verdwenen en we kunnen ons eindelijk opmaken voor de 57e editie van de Kennedy-Mars Sittard. De voorbereidingen zijn in volle gang en de inschrijvingen stromen binnen. Zo ook de aanmelding van Maarten van der Weijden. Hij zal niet alleen het startschot verzorgen, maar ook zelf deelnemen aan de oudste Kennedymars van Nederland.

De voormalig olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen heeft na het succesvol zwemmend voltooien van de Elfstedentocht in 2019 een nieuwe uitdaging gevonden. In 2023 gaat hij de Elfstedentriathlon doen. Tijdens deze extreme sportieve uitdaging zal hij non-stop 200km zwemmen, 200km fietsen en 200km wandelen. Dit alles om geld in te zamelen voor de voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënt. De 57e Kennedy-Mars Sittard wordt zijn eerste ‘wandeltraining’.

Deelnemers die hun mega-inspanning van 80km wandelen extra uitdagend willen maken, kunnen meelopen met Team Maarten. Aanmelden kan via https://teammaarten.mvdwfoundation.nl/evenement/stichting-kennedy-mars-sittard. Via deze site kan men een actie-pagina aanmaken en zoveel mogelijk geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Naast de 57e Kennedy-Mars Sittard vindt op Paaszaterdag 16 april 2022 ook de 14e Swentibold-Mars (40km) en de 16e Mini-Mars (10km) plaats.

Zie voor meer informatie: www.kennedymars.org

 

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top