Now Reading
Lustrum Filmhuis De Domijnen

Lustrum Filmhuis De Domijnen

Filmhuis De Domijnen viert op 4 & 5 september 2021 dat 5 jaar geleden de eerste keer publiek ontvangen werd en de projectoren gestart konden worden.
Bevlogen filmprogrammeur Freek Huijs was er vanaf het eerste moment bij betrokken en samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers heeft hij ervoor gezorgd dat het filmhuis in die vijf jaar een groot publiek heeft kunnen bereiken. Freek vond begin 2021 een nieuwe uitdaging dichter bij huis in Venlo bij Filmtheater De Nieuwe Scene.
Richard Dols volgde Freek op met net zoveel enthousiasme en ambitie. Wij verheugen ons samen met alle vrijwilligers op de komende jaren met geweldige cinema, verhalen en gesprekken. Om de wereld te zien en ook binnen te laten komen. Van jong tot oud. Een Film & Huis voor iedereen waar het cinema-hart voor film klopt.

Programma Lustrum weekend

De filmprogrammeur van Filmhuis De Domijnen heeft een gevarieerd programma samengesteld uit 5 jaar films. Uiteraard ontbreken bij zo’n jubilieumweekend ook de nieuwste films niet.

Extra feestelijk: je ziet de films nu voor de speciale lustrumprijs van € 7.* Ben je Vriend van De Domijnen dan geldt ook nu de Vriendenkorting van €2 en bestel je je filmtickets voor dit weekend voor €5.
Klik hier voor het lustrumboekje met het programma en interviews met onze vrijwilligers.

Zie voor meer informatie en het filmoverzicht: www.dedomijnen.nl

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top