Now Reading
Kinderboekenweek 2019, reis mee!

Kinderboekenweek 2019, reis mee!

Op 2 oktober is de Kinderboekenweek® 2019 weer van start gegaan! De Kinderboekenweek wordt elk jaar in oktober gehouden. Tijdens dit feestelijke evenement worden door het hele land allerlei activiteiten georganiseerd en uiteraard deed Sittard hier ook aan mij! Op 2 oktober vond vanaf 14.00 de opening plaats in de bibliotheek in de Ligne in Sittard. Een groot publiek was aanwezig om de opening te vieren en om deel te nemen aan een tal van activiteiten. De kinderen konden hier o.a. volop knutselen, stempelen, voorlezen, schminken en lekker smullen van de traktaties natuurlijk. Alle foto’s van het evenement vind je hier terug.

Het jaarlijks wisselende thema van de Kinderboekenweek dient als leidraad bij de organisatie van de vele activiteiten. Dit jaar is het thema vervoersmiddelen; Reis mee! Passend bij dit thema is het Kinderboekenweekgeschenk® 2019 Haaientanden van Anna Woltz. Je krijgt het geschenk van 2 t/m 13 oktober 2019 bij besteding van € 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken. Het prentenboek van de Kinderboekenweek is geschreven door André Kuipers en geïllustreerd door Natascha Stenvert.

Het Kinderboekenweekgeschenk® 2019 is o.a. te verkrijgen bij Boekhandel Krings te Sittard. Grijp snel jouw exemplaar voordat ze op zijn! De hele week worden er ook nog talloze activiteiten georganiseerd in de Bibliotheek in de Ligne. Vind hier het complete overzicht.

Boekhandel Krings
Brandstraat 23 | 6131 CS Sittard | 046 – 4528100 | sittard@boekhandelkrings.nl
www.boekhandelkrings.nl

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top