Now Reading
Jeugdinternational Jens Dijkstra kiest voor KEMBIT-LIONS

Jeugdinternational Jens Dijkstra kiest voor KEMBIT-LIONS

Na de aankondiging van Luuk Hoiting dat hij definitief een punt achter zijn 12-jarige actieve handbalcarrière heeft gezet, is Limburg LIONS op zoek gegaan om het keepersteam aan te vullen.

Tekst en beeld: Limburg Lions

Limburg LIONS heeft keeperstalent Jens Dijkstra met een overeenkomst van 2 jaar aan zich weten te binden. De 19-jarige jeugdinternational is geen onbekende in de Limburgse handbalwereld. Jens is opgegroeid bij Hercules Den Haag, maar heeft de afgelopen seizoenen al in Limburg gespeeld, onder andere bij Sittardia. Na een korte terugkeer naar Hercules Den Haag wordt hij nu toegevoegd aan de selectie van Christoph Jauernik.

“Ik heb er erg veel zin in om deze mooie uitdaging aan te gaan. Ik kijk uit naar mijn nieuwe team en de trainingen van Luuk Hoiting. Ik kan veel van hem leren.”

Voor Limburg LIONS is het aantrekken van de jeugdinternational een logische keuze. Het past binnen het beleid om met jeugdspelers te werken en ze klaar te stomen voor het grote buitenlandse werk.

Momenteel speelt Jens met Heren U19 het EHF Championship in Letland, waarna hij zich zal voegen bij de selectie. Ook zal Thomas Dekker zich komend seizoen weer aansluiten bij de selectie van Christoph Jauernik.

Zie voor meer informatie: www.limburglions.nl

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top