Now Reading
Blaas jouw interieur een nieuw leven in!

Blaas jouw interieur een nieuw leven in!

Heb jij ook soms de behoefte om je huidige interieur helemaal om te gooien? Dat is niet gek! Er is zoveel keuze in interieur stijlen, decoraties, meubels, kleuren, materialen en naam het maar op. Het is niet raar om soms voor iets anders te gaan kijken, maar heb je daar de tijd voor? No way, het leven gaat gewoon door. De kosten voor het veranderen van je interieur vallen vaak ook niet mee. Hoe zou je jouw interieur nou een make-over kunnen geven zonder al te veel uit te geven? Lees hieronder de tips die jou gegarandeerd gaan helpen!

Verkoop je eigen meubels
Als allereerst kun je kijken of je je eigen meubels en decoratie kunt verkopen om wat extra geld te verdienen. Het is niet zo moeilijk om je eigen spullen te verkopen. Via Facebook en Marktplaats gaat dat heel gemakkelijk. Zo ben jij snel van je meubilair af en heeft een ander er weer plezier van.

Restyle je meubels
Het komt heel vaak voor dat je de bekleding van je huidige meubels niet meer mooi vindt, maar je vindt het tegelijkertijd ook weer zonde om gloednieuwe meubels te kopen. Dat is geen probleem, want er zijn genoeg winkels bij jou in de buurt die bijvoorbeeld een nieuwe bekleding kunnen maken of winkels die hoezen verkopen. Dat zal een hoop geld schelen. Een andere optie is dat je jouw meubilair een likje verf kunt geven, zo kan het al direct een heel nieuw gevoel geven! Het is ook een idee om kleine aanpassingen door te voeren in je interieur, zoals het vervangen van je deurknoppen of handvaten van je keukenkastjes. Zo blaas je jouw interieur direct een nieuw leven in.

Doe het in fases
Verander je interieur in fases. Ga in de eerste fase kijken welke belangrijkste elementen je gaat aanpakken, zoals een nieuwe vloer of een nieuw kleurtje op de muur. In de tweede fase ga je naar de decoratie en aankleding kijken. De tweede fase hoef je trouwens niet direct na de eerste fase te doen, hier kan een langere tijd tussen zitten om kosten te besparen.

Zoek in de buurt
Kijk eens rond bij jou in de buurt, misschien zijn er wel rommelmarkten, kringloopwinkels of garagesales. Gegarandeerd dat je daar slaagt, plus het feit dat je hiermee ook kosten bespaard.


Ruilen
Wil je nog zuiniger aan de slag? Ruil dan je spullen met vrienden of familie. One man’s trash is another man’s treasure.

Creëer een wishlist
Altijd is het wel ideaal om een verlanglijstje te hebben met bijvoorbeeld de feestdagen, sinterklaas of je verjaardag. Dat kan dus ook voor je interieur! Verzamel een lijst van al jouw favoriete interieur items en vraag bijvoorbeeld voor een bijdrage of cadeaubonnen van jouw favoriete woonwinkels. Zo ben je weer een stap dichterbij bij het aanschaffen van dat ene item wat al eeuwig op jouw wishlist staat.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top