Now Reading
Inspired Shopping Sittard: Happy Halloween!

Inspired Shopping Sittard: Happy Halloween!

De historische binnenstad van Sittard viert tijdens Inspired Shopping het begin van de sfeervolle winterse dagen. De kronkelende straten veranderen op de koopzondag van 31 oktober in een intieme setting, geheel in Halloween stijl! Spannende levende standbeelden, gezellige herfstaankleding, een coole trick or treat route en verrassende lekkernijen vormen een knusse route door het historische hart van Sittard. Tijd om te genieten van de gezelligste periode van het jaar!

Tekst: Centrummanagement Sittard Beeld: Rockateer

Happy Halloween
Gezelligheid en een intieme sfeer, dat is waar Sittard voor staat en dat is wat van deze dag verwacht mag worden. Dit jaar gebeurt dit met daaromheen weer een sfeervol Halloween jasje! De ondernemers zorgen voor een bijzonder warm onthaal met feestelijke aankleding door de hele stad. Verrassende lekkernijen worden uitgedeeld, lampionnen verlichten het straatbeeld en op diverse plekken kun je weer genieten van al die mooie levende standbeelden. De trick or treat route mag natuurlijk ook dit jaar weer niet ontbreken.

Trick or treat
Een Halloween event zonder trick or treat is natuurlijk niet compleet. Tijdens de trick or treat route ga je verkleed langs alle deelnemende winkels in de stad om lekkernijen te scoren. Deze keer loop je langs de winkels met een speciale trick or treat flyer. Op de flyer staan alle winkels waar je iets lekkers kunt gaan halen. Als je bij een winkel bent geweest krijg je een sticker op de flyer geplakt. Je kunt tijdens Inspired Shopping de flyer bij alle deelnemende winkels ophalen. Ook krijg je bij alle winkels weer een trick or treat tas om de lekkernijen in te kunnen doen. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan een poster en Halloween aankleding bij de ingang van de winkel. Bezoek alle winkels en zorg voor een volle tas om met familie en vrienden te delen!

Route van levende standbeelden
Op maar liefst tien verschillende plekken in de historische binnenstad van Sittard kom je spraakmakende stillevens tegen. Mysterieuze, spannende en humoristische figuren staan voor jou klaar om je te verrassen. Soms moet je écht even goed kijken of het nou een echt standbeeld is of niet! Hieronder vind je de plattegrond van de stad zodat je kunt zien waar de standbeelden te zien zijn! Zo kun je zelf bepalen welke route je loopt om ze allemaal te bewonderen!

Mooiste Halloweenoutfit van Sittard
Vorig jaar kwamen er heel veel kinderen prachtig verkleed naar de binnenstad om de trick or treat route te lopen. Daarom wordt er dit jaar een speciale wedstrijd georganiseerd voor al die mooi verklede kinderen. Er zal tijdens Inspired Shopping een Halloween jury rondlopen. Ga op zoek naar de jury en laat je outfit zien! De jury zal zelf natuurlijk ook goed rondkijken naar mooie Halloween outfits. Van alle deelnemende kinderen wordt een foto gemaakt en op maandag 1 november zal op de Facebookpagina van Sittard. Genieten voorop de winnaar bekendgemaakt worden. De winnaar krijgt een cadeaubon van €25,- van een winkel naar keuze uit de binnenstad van Sittard!

Zie voor meer informatie: www.sittardgenietenvoorop.nl

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top