Now Reading
Inspired shopping in Sittard

Inspired shopping in Sittard

Vrijdag 1 november van 12:00 tot 17:00 kun je jezelf weer laten verrassen door de 5e editie van ‘inspired shopping’. Tijdens dit intieme event worden de Sittardse kwaliteiten extra benadrukt. De ondernemers delen hapjes uit, de straten worden verlicht met lampionnen, livemuziek klinkt door de stad en starende stillevens staan klaar om het publiek te verrassen. En dit jaar is er ook nog eens een loterij waar je super mooie prijzen kan winnen!

Deze koude donkere dagen kunnen wel wat licht gebruiken. Inspired shopping is precies dat wat die dagen nodig hebben. Door de mooie versieringen, de gezellige sfeer en het gratis entertainment in de straten van de stad gemixt met de elementen van de wintertijd krijgt dit event juist haar charme.

Ook is er dit jaar een loterij. Je kunt hieraan meedoen door je bonnetje(s) in te leveren bij de loterijstand. Bij besteding vanaf €25,- in de deelnemende winkels ontvang je een lot. Om 17:00 wordt vervolgens op de markt omgeroepen wie de gelukkige winnaars zijn. Doe vooral mee want er zijn wel 50 prijzen die je kunt winnen! Bijvoorbeeld een overnachting in het Merici Hotel, een weekend rijden in een gloednieuwe Lexus, een groot chocolade verrassingspakket, een gloednieuwe kinderfiets t.w.v. €75,- en nog veel meer. Ben je niet meer aanwezig om 17:00? Geen probleem. Op de Facebookpagina van ‘Sittard genieten voorop’ worden de winnaars ook bekend gemaakt.

Dus zet inspired shopping in je agenda want dit belooft weer een mooi en gezellig evenement te worden.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top