Now Reading
Horeca tips voor een geslaagde kerst

Horeca tips voor een geslaagde kerst

Kerst staat weer voor de deur! De versieringen hangen langzaam al in en rond de huizen, inkopen worden al gedaan en de stress rondom het regelen van de kerstdagen begint ook al te komen. Gelukkig is Quant er om jou te helpen een onvergetelijke Kerst te kunnen vieren. Wij hebben voor jou namelijk een aantal horecagelegenheden uitgekozen binnen de regio. Hier kun jij de stress aan hen overlaten terwijl jij met je familie en vrienden Kerst viert. 

 

Geleen | Bie de Burgemeister

Een 2 of 3 gangen lunch, een 4 gangen diner en dat allemaal in de Bourgondische sfeer in oud-Geleen.

Sittard | The Duchess

Een Ierse kerst met o.a. Yorkshire pudding, roast turkey en Christmas crackers. Kerst bij het nummer 1 restaurant van Sittard is er zeker een voor in de boekjes.

Munstergeleen | Brasserie Abshoven

Een oud klooster omgetoverd tot een prachtige brasserie. Geniet hier met Kerst van een heerlijk 3 gangen menu. Abshoven is met Kerst ook nog eens extra lang geopend.

Beek | Mrs. Robinson

Bij Mrs. Robinson staat er een exclusieve Kerstdate op de planning. Een zinnenprikkelend 5 gangen diner. Laat dat maar over aan Mrs. Robinson.

Limbricht | Kasteel Limbricht

Een prachtig kasteel, heerlijk eten en je familie en vrienden. Wat wil je nou nu meer? Kom hier genieten van heerlijke uitgebreide lunch-dinerbuffetten of laat je verwennen door een mooi viergangendiner.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top