Now Reading
Hoog bezuik – Een succes binnen en buiten de regio

Hoog bezuik – Een succes binnen en buiten de regio

Met wederom een succesvol stel voorstellingen op hun naam staat “De Zittesje Revuu” niet alleen binnen de regio goed op de kaart. Ook buiten de regio is dit bij velen een bekende happening. Men komt van ver om dit lokale theaterstuk te bekijken. 

Al ruim voor de voorstellingen werd er hard gewerkt aan het script, decor en de dans en acteer talenten. De tijd en het werk dat gestoken word in deze productie zie je terug in deze hele voorstelling. Aan alle details, al het handwerk en de uitstraling van de performers zie je precies hoeveel passie er in deze voorstelling zit.

De recensies over ‘Hoog Bezuik’ waren lovend. De Limburger gaf de voorstelling zelfs 5 sterren! Het verhaal dat wanneer je het hardop uitspreekt misschien gek klinkt “aliens die Sittard komen bezoeken” maakt desondanks indruk op het publiek. Het is een leuke voorstelling voor jong en oud.

De begeleidende big band speelt het dak eraf en de nummers zijn erg afwisselend. De dansers en danseressen Spelen ook precies de goede rol. Niet te groot maar zeker niet te klein. En de zangers en zangeressen zijn perfect afgestemd op de bijbehorende liedjes. Dit alles maakt tot een geweldige voorstelling voor jong en oud en is zeker ook names ons een dikke aanrader! Zittesje Revuu, Bravo!

22, 23 en 24 november kun je deze voorstelling nog bekijken. Scoor hier je kaartjes!

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top