Now Reading
Het Kerstspektakel: Fabelachtig Geleen

Het Kerstspektakel: Fabelachtig Geleen

Tijdens de Kerstperiode wordt de binnenstad van Geleen weer omgetoverd tot een magische kerststad tijdens het feestelijke event ‘Fabelachtig Geleen‘. In het weekend van 14 en 15 en het weekend van 21 en 22 december staan er verschillende activiteiten op de planning. De Kerstman komt op bezoek met zijn kerstmeisjes, er is een levende kerststal en de DJ’s van het glazen huis halen het laatste weekend voor kerst geld op voor een goed doel.

Op diverse plekken binnen de stad zullen straatartiesten optreden. Ook aan de allerkleinste is gedacht. Zo kun je op de foto met je favoriete tekenfilmhelden en kun je de Kerstman hoogstpersoonlijk je verlanglijstje overhandigen en met de kindervriend op de foto.

Vrijdag 20 t/m zondag 22 ¬†december zullen de DJ’s van het glazen huis te vinden zijn op de markt van Geleen. Hier zullen zij opgesloten en wel, radio maken op de markt. Deel het mooie van de feestdagen met de gene in nood en steun dit doel. Doneer!

Maar de Kerstfeeling is pas echt compleet met mooie kerstcadeaus. Daarom maak je tijdens de maand december met jouw kassabon kans op vele prijzen. Wat dacht je van een reis naar Disneyland Parijs, een waardecheque te besteden in het Centrum van Geleen of een van de andere prijzen.

Meer lezen over dit magische winterevenement? Lees er alles over in de nieuwe Quant. Te vinden bij een distributiepunt bij jou in de buurt of online.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top