Now Reading
Groove Garden Festival is terug!

Groove Garden Festival is terug!

Verlang jij ook alweer zo naar de zon, (korte)rokjes en een lekker cocktailtje onder het genot van fijne muziek?

Net als andere jaren kun je bij Groove Garden terecht voor je dosis: house, R&B, hardstyle, techno, EDM en alles wat daar tussen zit. Of te wel iedere festivalganger komt aan zijn muzikale trekken… En uiteraard wordt er weer de nodige aandacht besteed aan decoratie en andere spannende dingen.

Groove Garden werd voor het eerst georganiseerd op 5 mei 2005. Het begon als een klein eendaags festival met slechts een paar honderd bezoekers. Al snel groeide het uit tot een meerdaags evenement en verhuisde het van de stadstuin Jardin d’Isabelle achter de Markt naar het Zwembad De Nieuwe Hateboer en vervolgens naar het voormalige CIOS-terrein aan de Sportcentrumlaan. Inmiddels trekt het festival jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers.

Op Groove Garden worden verschillende house- en dancestijlen gedraaid door vooral nationaal, maar ook internationaal bekende dj’s. Het festival is verdeeld over verschillende podia. Een feest dat je moet meemaken! Kun je niet wachten tot mei? Tijdens Code Nassau Koningsnacht krijg je al een voorproefje.

Voor meer informatie en tickets: www.groove.garden

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top