Now Reading
Gratis boek!

Gratis boek!

Kom in november naar Bibliotheek De Domijnen tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek in de maand november gratis ophalen in de bibliotheeklocaties van De Domijnen, zolang de voorraad strekt.

Eén boek, duizend gesprekken
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom geeft bibliotheek De Domijnen tijdens Nederland Leest een boek cadeau aan onze onze leden en zo leest heel Nederland dus hetzelfde boek. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis; het thema van de campagnemaand is Kleine geschiedenis, grote verhalen.

Duik in de geschiedenis van je stad of streek met zoekmachine Delpher of neem eens een kijkje in het verleden bij het Archief van De Domijnen. Ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt of over een ander boek met een geschiedenis thema. Wanneer je je verdiept in het verleden, is er altijd wel een groot verhaal te vinden.
De boekenrekken staan er vol mee!

Je kunt het cadeauboek Het zwijgen van Maria Zachea gratis ophalen in een van de bibliotheekvestigingen, maar wees er snel bij, want op=op.

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top