Now Reading
Glanamundo Wereldfestival Geleen 23 juli 2022

Glanamundo Wereldfestival Geleen 23 juli 2022

Nog een aantal weken wachten en dan is het eindelijk zover. Na 2 uitgestelde edities vindt op zaterdag 23 juli de 4de editie plaats van het Glanamundo Wereldfestival op de Markt in Geleen. Als hoofdacts zijn dit jaar de Spaanse feestband Muyayo Rif en de Rootsriders vastgelegd.

Muyayo Rif is een achtkoppig fiesta-monster uit Barcelona. In de beste Barcelonese mestizo-traditie mengen zij latin, ska en punk tot een bruisende cocktail. In 2020 stond de band nog in het voorprogramma tijdens de slotconcerten van Rowwen Heze.

De Rootsriders is een ‘tribute to Bob Marley’ band en volgens vele een van de beste van Europa. Onlangs deden ze mee aan het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Daarin gooide ze hoge ogen. Momenteel touren ze door Nederland langs diverse poppodia en festivals.

Naast Muyayo Rif en de Rootsriders treden ook de bands Entoto Band  (Ethiopische 60’s & 70’s funk) en de Gentse band Congazz  (salsa/latin) op tijdens het Geleense festival.

𝗠𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗿 𝗶𝘀 𝗺𝗲𝗲𝗿!

Een plein vol food-trucks laat je tijdens het Glanamundo Wereldfestival kennismaken met gerechten uit de hele wereld. Denk daarbij aan traditionele gerechten uit o.a. Indonesië, Mexico, Spanje, Italië, Amerika en Suriname. Kortom, ook foodliefhebbers zijn bij het Glanamundo Wereldfestival aan het juiste adres. Ook dit jaar vindt er een groots opgezette wereldmarkt plaats.

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗲𝗿𝗯𝗶𝗷?

Glanamundo Wereldfestival 2022 | Zaterdag 23 juli | Markt, Geleen | 12.00 – 01.00uur | Het evenement is gratis te bezoeken

Zie voor meer informatie: www.glanamundo.nl

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top