Now Reading
Filmhuis De Domijnen viert 1e lustrum

Filmhuis De Domijnen viert 1e lustrum

Filmhuis De Domijnen viert in het weekend van 4 en 5 september dat vijf jaar geleden de eerste keer publiek aan de Ligne ontvangen mocht worden en de projectoren gestart werden.
Samen met de vrijwilligers van de programmeringscommissie is een gevarieerd programma samengesteld uit vijf jaar films, gecombineerd met de nieuwste films. Bezoekers kunnen dat weekend tegen gereduceerd tarief terecht.

Terugblik
Vijf jaar geleden kreeg filmprogrammeur Freek Huijs de kans om samen met een groep enthousiaste vrijwilligers de verhuizing van het intieme Filmhuis Het Domein naar het grotere Filmhuis De Domijnen tot een succes te maken.
Voortaan had het filmhuis de beschikking over twee grote zalen met de beste beeld- en geluidstechnologie waardoor er een diverser filmaanbod getoond kon worden. In de loop van de jaren wist het publiek het filmhuis steeds beter te bereiken. Belangrijke succesfactor was een spannende programmering met o.a. specials en de buitencinema.

Programma Lustrumweekend
Programmeur Richard Dols, sinds 2021 de opvolger van Freek Huijs, heeft samen met de programmeringscommissie een aansprekende mix van films samengesteld. Denk daarbij aan films zoals For Sama en Poesie sin fin maar ook Titane, een film die net in première is gegaan. Verder zijn er nog meer publiekstrekkers zoals Tulipani, Beautiful Boy, en de recente films Druk en The Father. Voor de jongsten staan o.a. de animatiefilms: Mijn naam is Courgette en Aya and the Witch op het programma.
Tijdens dit weekend zijn de films in het filmhuis te zien voor een speciale lustrumprijs van €7.

Lustrumweekend Filmhuis De Domijnen
4 en 5 september, vanaf 11.00 uur

Zie onderstaande de link naar het programma en lustrumboekje
Programma
Lustrumboekje

Zie voor meer informatie: www.dedomijnen.nl

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top