Now Reading
Figuranten gezocht voor videoclip Toon Hermans Theater

Figuranten gezocht voor videoclip Toon Hermans Theater

Trots op Sittard, trots op Toon

‘Ik ben iemand van een kleine stad, een lieve stad’, zong de in Sittard geboren en getogen Toon Hermans. Geen lied is meer geschikt om in te luiden dat Schouwburg De Domijnen op 17 december omgedoopt wordt tot Toon Hermans Theater. Om de naamsverandering te vieren, wordt een videoclip gemaakt bij dit lied, waarin de trotse inwoners van Sittard-Geleen het podium krijgen.

Tekst: Schouwburg De Domijnen Beeld: Gaby Hermans

Schouwburg De Domijnen is op zoek naar enthousiaste inwoners van Sittard-Geleen (en omgeving) die willen figureren in deze videoclip. Het maakt niet uit of je een man, vrouw, jong of oud bent, en je hoeft ook niet te zingen of dansen. Het thema is ‘trots op Sittard, trots op Toon’. Figuranten mogen hun mooiste carnavals-, schutterij- of een ander voor hen typerend kostuum aantrekken en zich laten portretteren op het podium in de voetsporen van Toon Hermans. De clip wordt geregisseerd door Githa Hermans, de kleindochter van Toon.

Deelnemen

Zowel individuen als groepen (verenigingen, fanfares, teams, families, etcetera) zijn welkom. Aanmelden kan per e-mail naar kleinestad@toonhermanstheater.nl. De opnames vinden plaats op 22 en 24 november in Schouwburg De Domijnen.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top