Now Reading
Quant op bezoek – Fashion Walk Geleen

Quant op bezoek – Fashion Walk Geleen

De najaarscollecties van 17 lokale ondernemers, modellen in de nieuwste trends, een stralende zon en dat allemaal in hartje Geleen. De Fashion Walk was weer een succes! De lokale ondernemers lieten Geleen de leukste najaarscollecties en de nieuwste trends zien. Voor deze editie van de Quant zijn wij uiteraard gaan kijken en hebben we ons laten verrassen door wat de winkels te bieden hebben.

Van ‘het nieuwe keurig’ tot felle kleuren en een duidelijk aanwezige dierenprint, alles werd uit de kast gehaald. Zelfs de nieuwste zonnebrillen kwamen voorbij. En met de modellen van Sessibon kwamen alle items er prachtig uit. Als je nog niet wist hoe jouw garderobe er dit najaar uit zou moeten zien, dan kan je na deze fashion walk direct aan de slag. Er was vooral voor ieder wat wils, dus iedereen kon zich wel een keer vinden in de collecties. En had je toch nog wat advies nodig? Dan kon je bij de winkels terecht voor gratis advies onder het genot van een hapje en een drankje.

Al met al was het een geslaagde dag in Geleen voor jong en oud. Zeker een event om voor volgend jaar naar uit te kijken! Shop de collecties bij een van de deelnemende winkels:

Berden Mode
Bristol
Cooijmans Herenmode
Damesmode Welten-Bronkhorst
Donners Kindermode
Droomlingerie
HEMA
Heunen Juweliers & Opticiens
Joelle Boers Studio
MPC XL Maatkleding
New Yorker
Seven Moons
SMAAK
Specsavers
Suzanne’s Literie
Van Haren
Zeeman

Meer lezen? Voor het volledige artikel over de Fashion Walk in Geleen en alle najaarstrends kun je gratis een Quant halen bij een van de distributiepunten in de regio of lees hem hier online!

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top