Now Reading
Fabulous: hét nieuwe lifestyle- en fashion event in Sittard!

Fabulous: hét nieuwe lifestyle- en fashion event in Sittard!

De ondernemers van de historische binnenstad in Sittard organiseren voor jou op woensdag 22 april van 20.00 tot 23.00 uur een fantastische avond. Je leert de nieuwste trends ontdekken op het gebied van lifestyle en fashion. Doe tijdens het genot van heerlijke hapjes en drankjes van lokale ondernemers inspiratie op van het nieuwe lente-en zomerseizoen binnen in de prachtige setting van het Mariapark.

Fashion
Heb jij het al gezien? De nieuwste collecties hangen weer overal in de winkels. De ondernemers van Sittard weten wel wat de meest trendy outfits zijn. Zij zullen jou tijdens deze avond inspiratie geven voor het nieuwe fashion- en lifestyleseizoen. Er zal een modeshow plaatsvinden met lokale modellen die de meest fashionable kleding dragen die uitgezocht zijn door onze lokale ondernemers.

Lifestyle
Fabulous staat niet alleen in het teken van fashion, maar ook in het teken van lifestyle. Laat je lekker verwennen bij een van de beautyspots waar diverse stylisten klaar staan om je bijvoorbeeld een make-over te geven of passend advies te geven.

Diner
Voorafgaand aan het event kun je bij diverse horecazaken genieten van een samengesteld Fabulous diner. Naast het reguliere ticket – € 10,00 – voor het event kun je ook voor een speciaal VIP ticket – € 35,00 – gaan waarbij je kunt kiezen uit een diner bij een van de deelnemende horecazaken: OLIJF, Café Ich & Dich, G7 Food & Drinks, Tapperie de Gats en Ernesto’s Cantina Mexicana.

Tickets zijn te koop via de website van Sittard Genieten Voorop

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top