Now Reading
De goede voornemens van Quant

De goede voornemens van Quant

2020. Een nieuw decennium. Een nieuwe lijst met goede voornemens. Lukt het jou maar niet de woorden van je lijst tot daden te maken, of weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij hier een mooie lijst voor jou waarmee jij aan de slag kunt gaan om 2020 jouw jaar te maken.

 

1.  Gezonder lever

Hij staat op vrijwel ieder lijstje en als het niet ‘gezonder leven’ is dan staat er wel ‘meer bewegen’ tussen. Het is niet altijd even makkelijk om te beginnen met een gezondere levensstijl. Gelukkig zijn er allerlei manieren om dit jezelf makkelijker te maken. Bij Anytime Fitness kun je bijvoorbeeld onder begeleiding sporten. Dit maakt het bereiken van je doel makkelijker en leuker. Samen sporten is namelijk veel leuker dan sporten in je eentje. Zo heb je bijvoorbeeld ook dansscholen zoals Divine Dans Studio, waar je verschillende dansen kunt beoefenen in een groep. Perfect als je ook nog graag wat extra moves voor je weekend wil leren. Wil je echt specifiek voor gewichtsverlies gaan, bekijk dan eens het aanbod van LadyLine, waar vrouwen andere vrouwen helpen met afvallen.

2. Minder drinken

Wijn, champagne en bier horen natuurlijk bij de feestdagen, maar zijn optimaal voor de gezondheid. Gelukkig zijn er ook alternatieven om minder of geen alcohol te drinken. Zo heb je bijvoorbeeld alcoholvrije bieren en wijnen, maar een van de lekkerste opties voor een alcoholvrij drankje is toch wel een mocktail, de alcoholvrije versie van de cocktail. Heerlijk fris, lekker en mooi. Neem bijvoorbeeld een van de mocktails van OLIJF zoals de ‘AV Siegfried Wonderleaf’ met Royal bliss tonicwater. Het heeft dan wel niet hetzelfde effect als een echte cocktail, maar lekker zijn ze zeker.

3. Iets nieuws leren

Neem je dit jaar eindelijk die danslessen, spring je uit een vliegtuig op 3000 meter hoogte of leer je dit jaar eindelijk je favoriete instrument te bespelen? 2020 wordt het jaar dat jij jouw bucketlist eens een boost gaat geven. Met dans hebben we je al een handje geholpen, voor parachute springen moet je toch iets verder rijden, maar met het leren bespelen van een instrument kunnen we je nog wel even helpen. Bij Artamuse kun je namelijk allerlei verschillende instrumenten leren bespelen. Denk je nu: “daar ben ik al te oud voor”? Geen paniek! Bij Artamuse kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een Kickstart akoestische gitaarles. Leer binnen no time je favoriete liedjes. Dit allemaal in groepsverband waar je samen met anderen de uitdaging aangaat. Wie weet begeleid jij volgende zomer het kampvuur wel.

4. Relaxter leven

Stress is voer niemand gezond. Jij hebt er last van en misschien ook wel de mensen om je heen. Hier kun je van alles aan doen. Lees bijvoorbeeld een boek. Een van de beste boekenhandels van het land ligt in Sittard genaamd ‘Boekhandel Krings‘. Of ontspan je met iets als yoga. Bij ‘Yoga Rebelation‘ in Geleen kun je groepslessen volgen. Leuk om te doen, goed tegen stress en goed voor je lichaam.

 

5. Meer tijd met de familie

Het hebben van een druk leven betekent soms dat je minder tijd hebt voor familie. Veel mensen voegen daarom ‘meer tijd met de familie’ toe aan hun goede voornemens lijst toe. Een goede manier om dit voornemen meteen in gang te zetten is door een nieuwjaarswandeling. Gezellig met z’n allen de buitenlucht in en genieten van de omgeving. Visit Zuid Limburg heeft op hun website een paar prachtige wandelingen voor je uitgestippeld om met je familie te lopen. Neem daar eens een kijkje en ga er lekker op uit met je familie.

 

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top