Now Reading
Arrosto Roosteren: een succesvolle opening

Arrosto Roosteren: een succesvolle opening

2 oktober was het dan eindelijk zover. Arrosto, het nieuwste zusje van WESS horeca groep, opende haar deuren. Het restaurant werd officieel geopend door Burgemeester Jos Hessels en viel al snel in de smaak. Met de eerste recensies binnen laat Arrosto al snel zien wat ze waard is. “Super mooie zaak! pizza’s zijn erg lekker”, “Heerlijk gegeten, gezellige sfeer en vriendelijke bediening”, “Gewoon geweldig! Goed gekozen materialen zorgen voor een eigentijdse sfeer”. Zo luiden enkele van de vele lovende reacties over de nieuwe zaak in Roosteren.

Met een echte authentieke Italiaanse pizzaoven in het midden van de zaak bruist het in het restaurant van de bedrijvigheid. Je proeft echt die Italiaanse sfeer bij Arrosto. Toch is het niet zo dat de eigenaren er een authentieke Italiaan van hebben gemaakt. “We gebruiken Italiaanse ingrediënten, maar het is geen authentieke italiaan. We geven onze eigen twist aan de gerechten”, aldus Dimphy Roufs, mede-eigenares van het restaurant.

De dinerkaart bestaat uit een breed assortiment aan pizza’s en pasta’s. De lunchkaart bestaat ook uit pizza en pasta, maar deze beschikt ook over focaccia’s en maaltijdsalades. Ook de uitgebreide drankenkaart valt niet te missen en is een super toevoeging aan het eten en de sfeer.

Al met al beloofd dit veel goeds voor de toekomst. De sfeer is al goed, over de medewerkers is men lovend en het eten is ook super.
Dus waar wacht je op? Kom langs, laat je verrassen en ervaar Arrosto nu zelf!

Meer lezen over het concept en het ontstaan van het restaurant? Lees het interview met mede-eigenares Dimphy Roufs in de Quant. Te vinden bij een van de distributiepunten bij jou in de buurt en online

 

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top