Now Reading
Arianit Ferati tekent contract bij Fortuna Sittard

Arianit Ferati tekent contract bij Fortuna Sittard

Fortuna Sittard versterkt het middenveld met Arianit Ferati. De 23-jarige Duitser was al enige tijd op proef in Sittard en heeft de technische staf gedurende deze periode te weten overtuigen. De voormalig jeugdinternational tekent een contract voor twee seizoen met de optie voor een extra seizoen.

De linkspoot zelf heeft eveneens een goed gevoel over gehouden aan zijn eerste weken in Sittard. “De afgelopen periode is me zeer goed bevallen,” aldus de hoofdpersoon. “Ik ben blij dat ik heb kunnen overtuigen en nu speler van Fortuna Sittard ben. Ik zal hard werken om mijn bijdrage te leveren aan het team. Ik kijk er naar uit om de fans binnenkort in het stadion te ontmoeten en voor hun alles te geven.”

Ferati begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Stuttgarter Kickers, waar hij op 13-jarige leeftijd werd opgepikt door het grotere VfB Stuttgart. Na zijn debuut in de hoofdmacht stond de middenvelder onder contract bij achtereenvolgens Hamburger SV, Fortuna Düsseldorf, Erzgebirge Aue en Waldhof Mannheim. Bij laatstgenoemde liep Ferati na een succesvol seizoen uit zijn contract.

Zie voor meer informatie: www.fortunasittard.nl

Tekst en beeld: Fortuna Sittard

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top