Now Reading
Alles veur de Mam

Alles veur de Mam

Op zaterdag 7 mei staat Alles veur de Mam weer op het programma in de binnenstad van Sittard! Deze dag staat in het teken van Moederdag. De moeders en moederfiguren worden deze dag extra in het zonnetje gezet. Wat is er deze dag te doen?

Tekst: Centrummanagement Sittard | Beeld: Rockateer

Verkiezing ‘Liefste mama van Sittard’
Om 14:00 uur wordt bij het Zefke Mols beeld door Burgemeester Verheijen de ‘Liefste mama van Sittard’ verkozen. Vijf moeders zijn van tevoren al geselecteerd en krijgen sowieso een mooie prijs uitgereikt. Uit deze vijf moeders wordt ter plekke een winnaar getrokken. De hoofdprijs is een diner voor twee personen in Restaurant The College in het Hilton.

Speciale versjes veur de Mam
Achter een ouderwetse typemachine zal onze dichteres de leukste versjes ter plekke verzinnen. Geef haar een paar steekwoorden en ze maakt er een lief en mooi versje van!

Sneltekenaar
Door de hele binnenstad zullen twee sneltekenaars lopen. De ene tekent met snelle lijnen op een ‘bierviltje’ en de ander kleurt ze in met aquarelverf. Met hun mobiele ‘bierviltjes-ezel’ in hun feestelijk geklede outfits zullen ze menig bezoeker blij maken met een leuke prent!

Speciale Moederdagijsjes
Op de Steenweg zal door Cone Corner gratis ijs worden uitgedeeld. Ze hebben speciale Moederdagsmaken ontwikkeld die iedereen gratis mag proeven deze dag!

Photobooth
Op het Tempelplein zal een photobooth komen te staan. Hier kan je samen op de foto gaan om deze gezellige dag vast te leggen. Inclusief leuke photo props in Moederdagstijl!

Cupcakes versieren
Voor bij Brasserie Leven kan je gezellig samen cupcakes versieren. Ga los met glazuur en sprinkels en eet ze samen ter plekke op of neem ze mee naar huis.

Glittertattoo’s en hartjesballonnen
Bij deze stand kan je  samen met je moeder matchende glittertattoo’s zetten. Er worden ook mooie hartjes ballonnen uitgedeeld.

Act ‘2 Roses’ 
Deze dames in hun mooie rozen outfit gaan deze dag aan alle moeders prachtig gekleurde rozen uitdelen. Ze zijn al een act op zich!
Entertainmenthuis | Spice up your event!

Alles veur de Mam – Zaterdag 7 mei van 12:00-17:00 uur centrum Sittard

Zie voor meer informatie: www.sittardgenietenvoorop.nl

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top