Now Reading
❆ Wèntjerdruim Sittard 2021 ❆

❆ Wèntjerdruim Sittard 2021 ❆

❆ Wèntjerdruim 2021 ❆

Om de kortste en donkerste dagen van het jaar toch te verlichten, is de gehele historische binnenstad van Sittard aangekleed. Sittard staat bekend om haar prachtige historische binnenstad. Overal vind je unieke winkels waar je langs kunt struinen in een knusse wintersfeer op zoek naar de beste cadeaus voor onder de kerstboom.

Op de Markt van Sittard vind je dit jaar de zingende kerstboom. Deze prachtige boom zorgt elk uur voor een winters spektakel. Ook kun je in de binnenstad tijdens het kerstshoppen verschillende grote winterse decoratiestukken tegenkomen! Vind jij ze allemaal..?

Deze kerstperiode komt de kerstman weer terug naar Sittard! Van 18 t/m 24 december kun je op bezoek bij de kerstman en zijn vriendelijke kerstelf Guirlando in zijn tijdelijke huis aan de Oude Markt in de binnenstad.

Na een jaar afwezig te zijn, keert ook de levende kerststal dit jaar terug naar de binnenstad van Sittard. Dit jaar echter niet op de Markt, maar op het Kerkplein!

De levende kerststal, met verschillende dieren met een hoog knuffelgehalte, beeldt het volledige kerstverhaal uit. Vanaf 17 december staan er herders met dieren op het Kerkplein. Vrijdag 24 december bereiken ook Maria en Jozef de Kerststal, waar Jezus Christus geboren wordt.

Wèntjerdruim | Historische binnenstad Sittard | 3 december t/m 9 januari

Zie voor meer en actuele informatie: www.wentjerdruim.nl

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top