Now Reading

Workshop Kinderpodcast


Workshop Kinderpodcast

Voorbereiding op Kinderpodcast Battle

Rond het thema van de Kinderboekenweek is er een landelijke Kinderpodcast Battle. Om kinderen hiervoor enthousiast te maken en meer informatie te verstrekken organiseert Bibliotheek Ligne op 28 juli om 14:00 uur een workshop Kinderpodcast. Rick Vechel van Vechel Fantasy leert de deelnemende kinderen alle trucs en geeft tips voor het maken van een podcast.

Podcasts zijn wereldwijd populair. Dankzij het internet kan iedereen naar podcasts luisteren, maar vooral ook maken en verspreiden. Alles over podcasts maken leren de deelnemers in Bibliotheek Ligne. De workshop vormt ook een voorbereiding om mee te doen met de Kinderpodcast Battle en is bestemd voor kinderen uit groep 6, 7 of 8. Deelnemen is gratis, vooraf aanmelden is vereist via www.dedomijnen.nl/bibliotheek. 

Landelijke Kinderpodcast Battle
De opdracht is: maak een podcast van maximaal 5 minuten die past bij het thema van de Kinderboekenweek: ‘Worden wat je wil’. De winnaar krijgt een rol in de podcast Leesbeesten & Luistervinken, de allerleukste kinderboekenpodcast. Ook krijgt de winnaar een workshop podcasten voor de hele klas!

Meer informatie via www.kinderpodcastbattle.nl.

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2022 QUANT MAGAZINE BY BURO 046. ALL RIGHTS RESERVED.
Scroll To Top